Print Friendly

O NAMA: Strukovni web portal AGENTI.HR

Strukovni web portal AGENTI.HR

O nama

Portal AGENTI.HR je specijalizirano strukovno web sjedište ovlaštenih agenata i posrednika (agencija) nekretninama u RH.

Nastao je prepoznavanjem specifičnih zahtjeva ovlaštenih agenata, posrednika, struke i tržišta nekretnina u cjelini, kao rezultat nastojanja da se stvori kvalitetnije poslovno i strukovno okružje te javno dostupno, transparentno i neovisno mjesto informiranja.

Koristan i pouzdan je izvor informacija namijenjen ovlaštenim agentima nekretninama, licenciranim posrednicima nekretninama (s posebnim naglaskom na istaknutu promociju naših članova), poslovnim partnerima, sadašnjim/budućim klijentima, institucijama, medijima te svim našim čitateljima koji traže korisne informacije na jednom, stručnom mjestu.

Za portal AGENTI.HR izvještavaju i pišu naši članovi – uvaženi ovlašteni agenti za nekretnine s dugogodišnjim iskustvom, vlasnici vodećih agencija za nekretnine, strukovni predstavnici te razni stručnjaci, sudionici i praktični poznavaoci stanja na tržištu nekretnina u RH i EU.

Glavni urednik portala AGENTI.HR je g. Dalibor Lukenda; ovlašteni agent za nekretnine s višegodišnjim iskustvom u posredovanju nekretninama i vođenju strukovne grupacije posrednika nekretninama u gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji.

Portal AGENTI.HR pokrenut je poduzetničkom inicijativom u lipnju 2010. godine od strane tvrtke Agenti d.o.o. iz Osijeka. Vođen je dobrom vjerom na korist čitavoj strukovnoj zajednici i javnosti. Pogledajte što o nama i našem radu kažu članovi portala, poslovni partneri i klijenti.

Rad portala AGENTI.HR financira se godišnjim članarinama naših članovareklamnim oglašavanjem i pokroviteljstvom uz predani dugogodišnji volonterski rad uredništva i naših istaknutih članova.

U tijeku učlanjenje na portal AGENTI.HR

 

Misija

Misija strukovnog web sjedišta ovlaštenih agenata i posrednika nekretninama AGENTI.HR je javno i transparentno promoviranje pozitivnih strukovnih načela temeljenih na etičkim principima rada i djelovanja, afirmacija strukovnih načela, podrška i pomoć u organiziranom djelovanju ovlaštenih agenata/posrednika uz poticanje kvalitativne nadogradnje zakonske regulative na tržišno pravedan, etičan i ekonomski dostatan način.

 

Aktivnosti i djelovanje

 • Ciljano usmjeravamo i aktivno promoviramo naše članove, strukovne i poslovne inicijative, projekte.
 • Informiramo javnost, članove, partnere, institucije, ovlaštene agente.
 • Komuniciramo s javnosti i fanovima na dnevnoj bazi te nastojimo umanjiti štetu u društvenoj i poslovnoj zajednici koju svojim neodgovornim i nezakonitim postupanjem čine neovlašteni agenti/posrednici, drugi pojedinci i interesne skupine.
 • Zalažemo se za punu primjenu i provođenje Zakona o posredovanju u prometu nekretninama te (predlažemo) njegovu kvalitativnu nadogradnju kako bi svi ovlašteni posrednici bili u jednakom pravnom i tržišnom položaju.
 • Potičemo i otvaramo aktualne teme, tražimo odgovore i rješenja.
 • Nastupamo u javnosti sa svrhom promoviranja strukovnih načela i strukovnih interesa svih ovlaštenih agenata/posrednika.
 • Promičemo interese posredničke struke u cjelini bez obzira na “veličinu” i “snagu” pojedinog posrednika.
 • Pridajemo ravnomjernu i primjerenu pozornost te pažnju interesima ovlaštenih agenata/posrednika, a posebno našim članovima iz svih dijelova Hrvatske.
 • Potičemo organiziranje i stvaranje neovisnih, lokalnih, županijskih i regionalnih strukovnih grupacija i udruženja utemeljenih na zakonu, iskustvima, znanjima i vještinama.
 • Potičemo transparentnu, istinitu, sadržajnu, modernu i inovativnu prezentaciju nekretnina.
 • Potičemo i zalažemo se za standardizaciju obrazaca rada, nastupa i poslovanja.
 • Zalažemo se za korektan poslovni odnos između svih sudionika na tržištu nekretnina.
 • Podižemo ugled posredničke struke u široj društvenoj i poslovnoj zajednici koji je narušen neodgovornim postupanjem pojedinaca, zakonodavne i izvršne vlasti, nedovoljne strukovne povezanosti, organiziranosti, suradnje.
 

Cilj

Uz podršku i aktivnost svih naših članova cilj je biti centralno mjesto prezentacije strukovnih informacija i aktivnosti, ugodnog druženja, prijateljstva, edukacije, stvaranja i realiziranja novih poslovnih prilika našim članovima.

Članstvom na portalu AGENTI.HR, sudjelovanjem u članskoj facebook grupi i članskom forumu omogućili smo individualnu strukovnu prepoznatljivost, uvažavanje, vrednovanje inicijativa i postignuća.

 

Službeni logotip portala AGENTI.HR

Prilikom upotrebe službenog logotipa portala AGENTI.HR obavezno je pridržavati se grafičkih standarda. Za slučaj da želite objaviti naš logotip; prije javne objave obavezno nas kontaktirajte i dostavite web link ili predložak dizajna spremnog za tisak kako bi izvršili pregled.

 

Pridajući pozornost potrebama i navikama naših čitatelja uz prihvaćenje pristiglih prijedloga za poboljšanja od strane naših članova, pristupili smo izradi novog portala AGENTI.HR. Redizajnirali smo logotip (izmjena boje pozadine i tekstualnog fonta), strukturu korisničkog sučelja i rubrike učinili preglednijima, uveli nove rubrike i funkcionalnosti, ažurirali i nadopunili postojeće te stvorili nove sadržaje. Pred Vama je druga verzija (v2.0) web portala AGENTI.HR koja je u funkciji od 22. travnja 2013. godine.

Više o ovoj i sličnim temama pročitajte ili komentirajte na:

U tijeku učlanjenje na portal AGENTI.HR