Print Friendly

GRADIMOZADAR.HR

Koja je svrha partnerstva između portala AGENTI.HR i ovog partnera?

Portal AGENTI.HR u članku predstavlja partnera koji je osigurao tj. daje različite pogodnosti/popuste na usluge/proizvode našim vjernim čitateljima i/ili članovima portala AGENTI.HR.

Gdje mogu pročitati koje pogodnosti i popuste nudi ovaj partner?

Niže u sadržaju članka možete vidjeti pogodnosti i popuste namijenjene čitateljima (opcionalno: ukoliko su predviđeni), za pregled pogodnosti i popusta namijenjenih isključivo za članove portala AGENTI.HR potrebno je upisati lozinku za pregled zaštićenih sadržaja. Ukoliko ste član portala AGENTI.HR, lozinku preuzmite u članskom forumu AGENTI.HR/FORUM.

Što treba učiniti kako bi ostvario-la pogodnosti i popuste?

Kako bi Vam naš partner odobrio neku od niže navedenih pogodnosti i/ili popusta potrebno je prilikom Vašeg obraćanja našem partneru naglasiti da ste za pogodnosti i popuste saznali tj. pročitali na portalu AGENTI.HR.

Niste član portala AGENTI.HR a želite dodatne pogodnosti i popuste?

Da bi saznali koje dodatne pogodnosti i popuste naš partner daje isključivo članovima portala AGENTI.HR, prethodno je potrebno (ukoliko ste ovlašteni agent za nekretnine) postati član portala AGENTI.HR. Saznajte više o članstvu na portalu AGENTI.HR i pridružite nam se!

Želite ponuditi pogodnosti i popuste za naše članove? Želite postati partner portala AGENTI.HR?

GradimoZadar.hr

Tvrtka T & S d.o.o. Zadar, Hrvatska, EU
E-mail info@gradimozadar.hr
Web www.gradimozadar.hr
Tel / Mob 023/321-383, 098/565-572
Facebook GradimoZadar.hr
Google + GradimoZadar
Twitter @GradimoZadar
Linkedin GradimoZadar.hr
YouTube GradimoZadar Zadar, Hrvatska

Gradimo Zadar građevinski portal i magazin.

GradimoZadar.hr je portal koji funkcionira kao podrška organizaciji svih segmenata koji će vam biti potrebni kada se upuštate u neki oblik gradnje/obnove.

Želimo vam neprestano donositi potreban sadržaj kada se informirate o svojim projektima. Bila to kupnja novog usisavača za određenu vrstu poda ili kompletan projekt izgradnje turističkog kompleksa, mi ćemo se potruditi da na jednom mjestu dobijete odgovore i riješenja.

Slobodno nam šaljite svoja pitanja, kako bismo ih proslijedili stručnjacima za to područje te vas i sve ostale čitatelje informirali o bitnim stvarima.

Ukoliko krećete u realizaciju vaših projekata, možete se javiti nama da vam sve organiziramo s našim pouzdanim suradnicima ili poslati zahtjev za ponudu te dopustiti svim tvrtkama da vam se slobodno javljaju. Molimo vas ovim putem da budete što precizniji prilikom sastavljanja zahtjeva za ponudu kako biste mogli dobiti i što precizniji odgovor. Na žalost ne možemo uvažiti vaše nepotpune zahtjeve kao ni one koji ne navode vaše ime, prezime i kontakt telefon. Probajte razumjeti da zaposlenici ozbiljnih tvrtki većinu vremena provode na terenu i zapravo koriste nedjelju i blagdane za odgovaranje na ponude. Mi smo ovdje i zbog njih te ćemo ih nastojati zaštiti koliko možemo da odgovaraju onda kad je to stvarno potrebno.

Periodično ćemo objavljivati i tiskano izdanje GradimoZadar magazina kako biste mogli u miru čitati stručan i zanimljiv sadržaj koji će stvarati upravo naši suradnici arhitekti, građevinari, energetičari, proizvođači i prodavatelji. A sav taj sadržaj biti će naknadno objavljen i na našim web stranicama.

Slobodno nam se javljajte s vašim sugestijama jer mi radimo za vas.

Prelistajte online izdanja tiskanog magazina “GradimoZadar”

Popusti i pogodnosti za članove portala AGENTI.HR:

Unesite lozinku za pristup zaštićenim sadržajima članka.

Pristup je omogućen isključivo članovima portala AGENTI.HR.

Lozinku za čitanje zaštićenih sadržaja preuzmite u “Info punktu” članskog foruma.

Postani naš član i čitaj zaštićene sadržaje »

Više o ovoj i sličnim temama pročitajte ili komentirajte na:

U tijeku učlanjenje na portal AGENTI.HR

Izvor: GRADIMOZADAR.HR / 

Autor: GRADIMOZADAR.HR