Print Friendly

Poslovna politika AGENTI.HR

Poslovna politika
strukovnog portala AGENTI.HR

Društveno odgovorno poslovanje:

 • Uredništvo portala AGENTI.HR od prvog dana daje punu i javnu podršku ciljevima udruga POTROŠAČ i FRANAK povodom kolektivne tužbe protiv 8 poslovnih banaka koje su ugovarale nezakonitu promjenjivu kamatnu stopu, nepoštenu valutnu klauzulu i razne naknade.

Podržavamo ciljeve:

Napomene:

 1. Zbog različitog tumačenja i primjene zakonskih propisa od strane ovlaštenika i sudova a koji se odnose na “iste stvari”;
  ne tumačimo, ne dajemo pojedinačna mišljenja, niti isključivo tvrdimo, nastupamo u dobroj vjeri, informiramo, ukazujemo, educiramo.
 2. Ne arbitriramo i ne odgovaramo na upućene primjedbe, žalbe ili prijave protiv agenata/agencija.
  U slučajevima kršenja Zakona o posredovanju u prometu nekretninama obratite se »
 3. Kako portal AGENTI.HR nema službenu potporu niti jedne društvene organizacije i/ili državne institucije u bilo kojem pogledu a posebno ne financijsku koja bi nagradila naš dosadašnji i razvojno poticala budući rad; osobama i tvrtkama (agentima i agencijama) koje nisu članovi portala AGENTI.HR ne dajemo odgovore na strukovne upite, ne dajemo pribavljene informacije i dokumente, ne obvezujemo se na bilo koji način pomagati ili odgovarati na bilo koji njihov upit ili zahtjev. Preporučujemo obratiti se onim organizacijama i institucijama pri kojim sudjeluju u njihovom radu, članstvu ili financiranju.
 4. Prenosimo službene i neslužbene informacije, mišljenja, tumačenja iz poznatih izvora koje se odnose na tržište nekretnina i njegove sudionike.
 5. Pojedinačno objavljeni autorski tekstovi i članci potekli od naših članova (agenti za nekretnine) nužno ne odražavaju naše službene stavove i mišljenja.
 6. Ukoliko u našim odgovorima na pristigle upite nije izričito naznačeno → svi naši eventualno upućeni odgovori → imaju se smatrati isključivo informativnog i ne obvezujućeg karaktera te ih koristite na vlastito znanje, odgovornost i sigurnost.
 7. Zadržavamo pravo odbiti suradnju, partnerstvo ili oglašavanje potencijalnog oglašivača bez dodatnih pojašnjenja.
 8. Zadržavamo pravo odbiti suradnju s medijskim izdavačem i zabraniti prenošenje naših objava i sadržaja bez dodatnih pojašnjenja.
 9. Nije moguća suradnja s poslovnim subjektima koji u svom poslovanju izravno i/ili neizravno: nastupaju, upućuju, promoviraju, na promet nekretnina bez ovlaštenih posrednika.
 10. Ukoliko na web stranicama potencijalnog partnera nisu navedeni istiniti i/ili jasno naznačeni podaci o sjedištu, kontaktu, vlasniku i odgovornoj osobi; suradnja s nama nije moguća.
 11. Pojedincima koji nisu članovi portala AGENTI.HR ne dozvoljavamo i uvjetujemo pristup našim grupama na društvenim mrežama (ukoliko je to u opisu grupe naznačeno). 
 12. Ne surađujemo i ne dozvoljavamo putem naših kanala (portal, forum, društvene stranice, newsletter) izravno, neizravno ili prikriveno promoviranje bilo kojih sadržaja vezanih za poslovne banke (i/ili sa njima povezanih tvrtki “kćeri” i sl.) protiv kojih je podignuta kolektivna tužba (Udruga Potrošač i Franak) za kredite s promjenjivom kamatnom stopom i valutnom klauzulom.

Više o ovoj i sličnim temama pročitajte ili komentirajte na:

U tijeku učlanjenje na portal AGENTI.HR